Welkom bij RC Boutersem-Bierbeek

Rotary Club Boutersem – Bierbeek is een jonge club van enthousiaste leden. Ze ontstond medio 2014 als initiatief van enkele gedreven pioniers om kort erna erkenning te krijgen van Rotary International.

Vandaag geven onze Rotariërs stevig vorm aan onze club. Wij verzorgen verscheidene activiteiten doorheen het jaar die fondsen genereren. Daarmee steunen we lokale goede doelen in Boutersem en in Bierbeek. Dat gebeurt in overleg met de plaatselijke gemeentebesturen, op wiens sympathie de club steeds kan rekenen.

Tijdens de eerste jaren van ons nog jonge bestaan organiseerden we al heel wat acties, waaronder de Rotaquiz, een concert, Sinterklaas- en Paasacties voor de kinderen,… Van sommige initiatieven trachten wij een jaarlijkse traditie te maken.

Hebben we jouw interesse gewekt? Ben je nieuwsgierig of onze groep wat voor jou kan zijn, en wil je meer betekenen en ons helpen een verschil te maken? Neem dan zeker contact op met één van onze leden. Of kom gewoon eens gezellig langs op een dinsdagavond (ten laatste de vrijdag op voorhand inschrijven).